Redaktionen

Redaktionen består av tre killar från Kalmar, eller närområdet, som alla är lika hänsynslöst förlorade i tv-spelets värld.

Joakim Nibble

Joakim är en 24-årig kille från Kalmar som växte upp med två äldre bröder, han hade det alltså inte så lätt. Trots detta så är han nog tacksam för att dom ledde in honom på rätt spår, det var nämligen genom dem som Joakim fick tillgång till alla nya tv-spel och senare fick ärva de gamla konsolerna när de någon av bröderna fått det nya.

Redan i tidig ålder spenderade Jocke många timmar med både 8-bitars, SNES och Nintendo 64. Sedan har det bara fortsatt och Jocke har nu ägt alla konsoler man kan tänka sig.

 

Rickard Hanson

Rickard är killen som alltid grävt ned sig i nya spel totalt, variation var inget för honom och som ung så hade mamma Britt det kämpigt med att Rickard kunde sitta inne flera dagar i sträck och hela nätter för att leta buggar i Zelda-spelen. Något jobb som buggfixare har det inte blivit, även om det länge var drömmen.

Numera kan Rickard spela spel utan att frenetiskt leta buggar och istället njuta av att prova många olika istället, han har nog spelat nästan alla spel som finns på marknaden.

 

Kalle Svedberg

Kalle är sportnörden som till slut gav upp den egna sportkarriären helt, men fortsatte den på FIFA, NHL, PGA Tour, Madden och NBA. Ja, alla spel som innehåller någon form av sport har Kalle stenkoll på. En vanlig vecka består nog utav 20 timmar spelandes sport-spel. Vad gäller FIFA så har Kalle varit rankad topp tre i Sverige på multiplayer fuktionen.

Vi andra brukar tvinga honom att spela ”vanliga” tv-spel, ibland fastnar han faktiskt för något, men har erkänt att han alltid faller tillbaka på sportspelen när han väl är hemma. Har du några frågor kring dribblingar i NHL eller Hole in ones på PGA Tour, fråga Kalle!

 

Är det något du undrar över så når du oss på våra mailadresser, var inte rädd för att fråga. Vi svarar på allt, nästan!

Joakim@spelfreak.se

Rickard@spelfreak.se

Kalle@spelfreak.se

Redaktionen

Omröstning: Vilket är det bästa sportspelet?
FIFA
NHL
NBA
Tiger Woods PGA
Madden
Något annat

Nyhetsbrev

Få spelfreaks nyhetsbrev som kommer varje vecka! Bevakning av spelvärlden, heta tips, nyheter om de allra hetaste spelen och mycket mer.

Mailadress