Om spelfreak

Spelfreak är en relativt ung sida som såg dagens ljus 2012, då vi, tre killar med samma brinnande intresse för spel, beslutade oss för att göra någonting med intresset. En sen lördagskväll då vi tillsammans spelade en turnering i FIFA kom vi på idén med att starta en egen sida. Istället för att bara diskutera med varandra ville vi även dela med oss till er läsare, genom en spelblogg.

Tanken är att vi med vår livsstil som ”gamers” ska dela med oss av den kunskapen som vi samlar på oss dagligen genom vårt spelande. Sidan ska till viss del fungera som ett klotterplank men även innehålla välskrivna och relevanta nyheter om allt som händer inom spelvärlden. Visst är det väl så att vi alla tycker om att dela våra åsikter och skriva, annars hade vi aldrig startat sidan.

Eftersom att vi alltid hugger likt hajar efter de nyaste spelen och oftast köper dom redan datumet de släpps så levererar vi även recensioner som är väldigt omtyckta bland många som spelar tv och dator-spel. Våra recensioner kan hjälpa de som är tveksamma till att köpa spelet att fatta rätt beslut.

Sidans nyheter och inlägg kommer att fokusera på spel i allmänhet, men eftersom att vi som skriver har ett stort intresse för sport och även spelar mestadels sport-spel så finns det en överhängande risk att fokus kommer att hamna på spel som handlar om sport.

Sidan är uppbyggd i wordpress, kodad av Joakim och designad av Rickard. Kommentarsfunktionen är aktiverad för att läsarna ska kunna dela sina tankar och kasta ris eller ros över oss i redaktionen. I framtiden är tanken att sidan skall utvecklas till ett community, där det alltså skall finnas en inloggningsfunktion så att användarna kan komma åt profiler, forum och ladda upp sina egna videos. Håll utkik, vi utvecklar sidan hela tiden och har alltid något nytt på gång.

Eftersom att sidan ännu är relativt ung så tar vi gärna emot konstruktiv kritik och upptäcker du någon bugg vore det väldigt bussigt om du rapporterade till oss.

Är det något du undrar över, så tveka inte att höra av dig till oss!

Redaktionen

Omröstning: Vilket är det bästa sportspelet?
FIFA
NHL
NBA
Tiger Woods PGA
Madden
Något annat

Nyhetsbrev

Få spelfreaks nyhetsbrev som kommer varje vecka! Bevakning av spelvärlden, heta tips, nyheter om de allra hetaste spelen och mycket mer.

Mailadress